Dit flyttefirma i Jylland

Holstebro Flytte & budcentral

Holstebro Flytte og budcentral hjælper dig med flytning i Jylland

Måske venter drømmehuset på dig og familien? Måske er det blevet tid til at opsige lejligheden og flytte i en ejerlejlighed? Måske er det drømmejobbet eller kærligheden, der får dig til at flytte til et nyt hjem i Jylland?

Der kan være mange grunde til at flytte i Jylland, de fleste er på grund af lykkelige omstændigheder, men der er selvfølgelig også dem, hvor arvestykkerne fra en af dine kære skal flyttes fra dødsboet, eller hvor en skilsmisse gør det nødvendigt at flytte.

Uanset årsagen er det at flytte noget, der ofte trækker tænder ud. Der er meget, der skal planlægges, hvem kan hjælpe, og er traileren ledig den weekend? Samtidig er der hele pakke-ned-delen, hvor dit liv skal sorteres, pakkes i kasser og slæbes op, ned, ud og ind.

Hos Holstebro Flytte og Budcentral er vi klar til at hjælpe dig med din flytning. Vi har base i Holstebro, hvor vi hver dag udfører en stor del flytninger af stort og småt i hele Jylland. Vi hjælper dig med din flytning, uanset hvor du flytter hen i Jylland, og uanset størrelsen og omfanget på dit flyttelæs.

 

Med hele vejen på din flytning i Jylland

For os er det vigtigt, at du er med hele vejen igennem processen. Lige fra den indledende snak om dit flyttebehov, så vi møder dine ønsker i den endelige flytning til sidste kasse er kommet godt fra A til B. I den Vi besøger dig, hvor vi ser på flytteomfanget, og hvilke møbler og ejendele, der måske kræver ekstra opmærksomhed og omtanke i flytningen; fx flygler, antikke møbler og den slags ejendele, der med garanti betyder lidt ekstra for dig.

Ønsker du at tænke så lidt på din flytning som muligt, kan vi hos Holstebro Flytte og Budcentral tage os af hele din flytning. Lige fra nedpakning, flytning og udpakning af dit indbo det nye sted. Vi tilbyder naturligvis også blot at flytte de færdigpakkede kasser, eller, hvis du selv kan håndtere de mindre ejendele, flytter vi blot de møbler, du ikke selv kan fragte.

På den måde kan vi med vores fleksibilitet opfylde præcis de behov, du har til din flytning i Jylland.
Når du vælger os som din flyttemand – uanset hvilken flyttemodel du vælger – står vi klar med alle de remedier, du har brug for, selvfølgelig uden beregning. Flyttekasser, indsatser til glas og tallerkener, garderobekasser og indpakningspapir osv.
Har du behov for flere flyttekasser, er du altid velkommen til at tilkøbe flere på vores kontor i Holstebro. Her har vi også opbevaringsbokse, hvor du kan opmagasinere dine møbler eller dit indbo, skulle din nye bolig ikke være indflytningsklar på udflytningsdagen.

Vi er en familiedrevet virksomhed grundlagt i 1986. I dag er det de tre brødre Claus, Thomas og Peter Jensen, der ejer og driver Holstebro Flytte og Budcentral. Vi sætter en stor ære i at udføre alle flytninger i Jylland, så de lever op til præcis dine behov. Tillid, troværdighed og opgaver udført til tiden er nøglemantra for vores forretning.

Vær helt tryg ved at kontakte Holstebro Flytte og Budcentral på din flytning i Jylland. Vi er klar til at hjælpe til en skarp pris, uanset størrelsen og distancen på din flytning.

    Få et godt tilbud her