Dit flyttefirma

Holstebro Flytte & Budcentral er et flyttefirma med speciale i både privat- og erhvervsflytning. Vi tilbyder flytning til favorable priser - så hvis du er på jagt efter billig flytning, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi tilbyder alle former for flytninger og services, og vores formål er at gøre flytningen med en flyttemand fra Holstebro Flytte & Budcentral så let for dig som muligt.

Derfor tager en flytning også udgangspunkt i et besøg hos dig, hvor vi danner et overblik over de forskellige forhold, der skal tages i betragtning, når vi som flyttefirma skal flytte for dig.

 

Flyttefirma med fokus på dine ønsker og behov ved flytning

Vi er et flyttefirma med fokus på din ønsker og behov for din flytning, og derfor har vi mulighed for at hjælpe dig igennem hele flytteprocessen. Vi flytter dine ejendele, som sikkert betyder meget for dig - derfor sætter vi også en ære i, at det skal være god oplevelse at få besøg af en flyttemand fra Holstebro Flytte & Budcentral.

Vi udlåner uden beregning flyttekasser, samt flyttemandens flyttekasse, der består af garderobekasser, indpakningspapir samt indsatser for glas og tallerkner til brug ved nedpakningen.

Holstebro Flytte & Budcentral er et yderst fleksibelt flyttefirma, og derfor har du mulighed for at få tilpasset flytningen til dine ønsker og behov.

Vi kan stå for hele flytningen fra start til slut, hvor vi også foretager ned- og udpakning af indbo, så du har mindst muligt at tænke på.

Derudover har du mulighed for at få opbevaret eller opmagasineret dine møbler i opvarmede lokaler. Du har adgang døgnets 24 timer, hvis du ønsker det.

Flyttekasser kan afhentes/afleveres på vores adresse, men vi kan naturligvis også sørge for transporten.

Ring til os eller udfyld kontaktformularen og lad os løse jeres næste flytning!

Læs mere om vores flyttefirma i Herning. Du kan også læse mere om vores flyttefirma i Holstebro.

Se vores medvirken i TV Midtvest:

Hvem er Holstebro Flytte & Budcentral?

Holstebro Flytte & Budcentral er et familiedrevet flyttefirma startet i 1986. Virksomheden er i dag ejet af Thomas, Peter og Claus Jensen.

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde i flyttefirmaet til punkt og prikke – tillid, troværdighed og tingene leveret til tiden er vores nøgleord for flyttefirmaet Holstebro Flytte & Budcentral.

 

Tryg flytning over hele landet

Vi har altid haft adresse i Holstebro, men vores flyttefirma udfører billig flytning over hele landet, og især i det Midt- og Vestjyske kan du se vores blå lastbiler udføre mange opgaver hver dag. Så hvis du mangler en dygtig og pålidelig flyttemand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos vores flyttefirma tilbyder vi flytning til fornuftige priser - så hvis du leder efter billig flytning af dine ejendele, glæder vi os til at høre fra dig.

Kontakt os – du bliver ikke skuffet!

KONTAKT OS