Møbelopbevaring / Boks Rum

Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder billig opbevaring i opvarmede lokaler, som du har adgang til på alle tider af døgnet. Hvis du leder efter opbevaring af fx dine møbler, kan vi hjælpe dig.

Vi råder over 3 størrelser af boksrum til opbevaring:

  • L220 x B160 x H220 Pris kr. 400/mdr. inklusiv moms – træboks
  • L200 x B250 x H260 Pris kr. 500/mdr. inklusiv moms – stålboks
  • L200 x B500 x H260 Pris kr. 900/mdr. inklusiv moms – stålboks

Som lejer får du udleveret en nøgle og kodebrik, så du selv kan indsætte dine møbler, arkivmaterialer mm. i dit opbevaringsrum.

Du må ikke opbevare brandfarlige væsker eller trykflasker (gas mm.)

 

Billig opbevaring

Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder billig opbevaring af dine ejendele. Så hvis du er på jagt efter et lager til opbevaring, så skal du endelig kontakte os. Vi har også plads til dig i vores lager opbevaring.

Forsikring: Det er din egen indboforsikring, som dækker bohave, som du har til opbevaring hos os.
Husk derfor at give dit forsikringsselskab besked om, at du har noget til opbevaring på adressen, hvor dit indbo står.

Ved indgåelse aftale omkring leje af boks rum udfyldes en kontrakt mellem parterne, jævnfør Dansk Møbeltransport Forening DMF, som er vores brancheforening www.flytning-dmf.dk.

Læs mere om vores opbevaring i Herning. Du kan også læse mere om opbevaring i Holstebro. Læs også mere om vores opbevaringsrum.

Hvem er Holstebro Flytte & Budcentral?

Holstebro Flytte & Budcentral er et familiedrevet flyttefirma startet i 1986. Virksomheden er i dag ejet af Thomas, Peter og Claus Jensen.

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde i flyttefirmaet til punkt og prikke – tillid, troværdighed og tingene leveret til tiden er vores nøgleord for flyttefirmaet Holstebro Flytte & Budcentral.

 

Billig flytning over hele landet

Vi har altid haft adresse i Holstebro, men vores flyttefirma udfører billig flytning over hele landet, og især i det Midt- og Vestjyske kan du se vores blå lastbiler udføre mange opgaver hver dag. Så hvis du mangler en dygtig og pålidelig flyttemand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos vores flyttefirma tilbyder vi flytning til fornuftige priser - så hvis du leder efter billig flytning af dine ejendele, glæder vi os til at høre fra dig.

Kontakt os – du bliver ikke skuffet!

KONTAKT OS