Opbevaringsrum

Holstebro Flytte & budcentral

Mangler du et opbevaringsrum, eller har du ikke plads i dit nuværende opbevaringsrum? Holstebro Flytte og Budcentral tilbyder leje af opbevaringsrum, så hvis du har udfordringer med møbelopbevaring, så kontakt os endelig. Vi har også plads til dine ting.

 

Brug dit opbevaringsrum 24/7

Du kan altid komme til dit opbevaringsrum. Uanset om klokken er fire om morgenen eller ti om formiddagen – du har nemlig adgang til dit opbevaringsrum hele døgnet. Det giver dig en sikkerhed i hverdagen – hvis du pludselig mangler en ting fra en af dine kasser i dit lejede opbevaringsrum, eller du gerne vil af med noget – så kan du komme og gå, som du vil, i dit lejede opbevaringsrum.

 

Opvarmede opbevaringsrum

Du skal ikke frygte at åbne dit opbevaringsrum og finde alle dine ting ødelagte af fugt. Holstebro Flytte og Budcentrals lokaler til opbevaringsrum er nemlig opvarmede – derfor kan du trygt overlade din møbelopbevaring til os. Når du opbevarer dine møbler og andre ejendele i vores opvarmede opbevaringsrum, slipper du også for, at eventuelle træmøbler slår sig – det vil være ærgerligt, hvis de møbler, du skal bruge senere, er blevet ødelagte. Den konstante temperatur i vores lokaler sikrer, at sådan noget ikke sker i Holstebro Flytte og Budcentrals opbevaringsrum.

 

Tre størrelser opbevaringsrum

Har du masser af møbler, du skal have fundet et opbevaringsrum til? Eller har du kun brug for et mindre opbevaringsrum? Hos Holstebro Flytte og Budcentral råder vi over tre størrelser opbevaringsrum til møbelopbevaring og opbevaring af andre ting.

Se alle størrelser og priser her 

 

Lås på dit opbevaringsrum

Overvejer du leje af opbevaringsrum, tænker du måske også på, hvordan det bliver låst af, så dine ting er sikret. Når du lejer et opbevaringsrum Hos Holstebro Flytte og Budcentral får du en nøgle og en kodebrik, så du altid kan komme ind til dit opbevaringsrum, og så dit opbevaringsrum er sikret med en lås.

Det er din egen indboforsikring, som dækker det, du har i dit opbevaringsrum. Du skal dog selv huske at give dit forsikringsselskab besked om adressen, hvor du opbevarer dit indbo i dit opbevaringsrum.

 

Mange lejer opbevaringsrum

Vi har mange forskellige, som bruger Holstebro og Flytte og Budcentral til møbelopbevaring. Det er fx unge børnefamilier, som er ved at bygge hus, og som mangler møbelopbevaring, mens byggeriet står på. Det kan være nogle, som har arvet et hus med indbo, og som ikke har plads til alle møblerne derhjemme hos sig selv, og derfor gerne vil have dem opbevaret i et godt og opvarmet opbevaringsrum.

Nogle af vores lejere bruger også vores opbevaringsrum, fordi de simpelthen ikke har opbevaringsmuligheder derhjemme – måske bor de i en lejlighed uden ekstra opbevaringsrum, eller de har brugt al pladsen i deres opbevaringsrum eller i deres kælder.

Derfor har vi helt sikkert også plads til dine ting. Du skal dog huske, at du ikke må opbevare brandfarlige væsker eller trykflasker (gas mm.) i vores opbevaringsrum.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for et opbevaringsrum.

    Få et godt tilbud her