Erhvervsflytning

Flytning til erhverv

Holstebro Flytte & Budcentral er et flyttefirma, og vi tilbyder alle former for flytning og services i forbindelse erhvervsflytninger. Så hvis du leder efter et flyttefirma, som også flytter for erhverv - så tøv ikke med at kontakte os.

En erhvervsflytning tager udgangspunkt i et opstartsmøde, hvor opgaven beskrives og gennemgås samt tidspunktet for opgaven aftales.

Herefter fremsender Holstebro Flytte & Budcentral ApS en beskrivelse af opgaven for din erhvervsflytning med de aftalte tider samt et tilbud.

TIDER:

  • Mange virksomheder ønsker at flytte uden for medarbejdernes normale arbejdstid, hvilket vi naturligvis efterkommer.

TILBUD:

  • Kan gives en fast pris, hvis opgaven er til det.
  • Kan gives som en fast timepris pr. mandetime med et skønsmæssigt tidsforbrug.

Inden erhvervsflytningens start leverer Holstebro Flytte & Budcentral ApS flyttekasser, eller vi kommer og nedpakker, hvis dette ønskes.

  • Materialer til nedpakning.
  • Paller til flyttekasser.
  • Mærkater til opmærkning af div. møbler og flyttekasser.

Hvem er Holstebro Flytte & Budcentral?

Holstebro Flytte & Budcentral er et familiedrevet flyttefirma startet i 1986. Virksomheden er i dag ejet af Thomas, Peter og Claus Jensen.

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde i flyttefirmaet til punkt og prikke – tillid, troværdighed og tingene leveret til tiden er vores nøgleord for flyttefirmaet Holstebro Flytte & Budcentral.

 

Billig flytning over hele landet

Vi har altid haft adresse i Holstebro, men vores flyttefirma udfører billig flytning over hele landet, og især i det Midt- og Vestjyske kan du se vores blå lastbiler udføre mange opgaver hver dag. Så hvis du mangler en dygtig og pålidelig flyttemand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos vores flyttefirma tilbyder vi flytning til fornuftige priser - så hvis du leder efter billig flytning af dine ejendele, glæder vi os til at høre fra dig.

Kontakt os – du bliver ikke skuffet!

KONTAKT OS