Erhvervsflytning

Flytning til erhverv

Holstebro Flytte & Budcentral er et flyttefirma, og vi tilbyder alle former for flytning og services i forbindelse erhvervsflytninger. Så hvis du leder efter et flyttefirma, som også flytter for erhverv - så tøv ikke med at kontakte os.

En erhvervsflytning tager udgangspunkt i et opstartsmøde, hvor opgaven beskrives og gennemgås samt tidspunktet for opgaven aftales.

Herefter fremsender Holstebro Flytte & Budcentral ApS en beskrivelse af opgaven for din erhvervsflytning med de aftalte tider samt et tilbud.

TIDER:

 • Mange virksomheder ønsker at flytte uden for medarbejdernes normale arbejdstid, hvilket vi naturligvis efterkommer.

TILBUD:

 • Kan gives en fast pris, hvis opgaven er til det.
 • Kan gives som en fast timepris pr. mandetime med et skønsmæssigt tidsforbrug.

Inden erhvervsflytningens start leverer Holstebro Flytte & Budcentral ApS flyttekasser, eller vi kommer og nedpakker, hvis dette ønskes.

 • Materialer til nedpakning.
 • Paller til flyttekasser.
 • Mærkater til opmærkning af div. møbler og flyttekasser.

Erhvervsflytning

Holstebro Flytte & Budcentral er et flyttefirma, og vi tilbyder alle former for flytning og services i forbindelse erhvervsflytninger. Så hvis du leder efter et flyttefirma, som også flytter for erhverv - så tøv ikke med at kontakte os. Vi holder til i Holstebro, men vi tilbyder billig erhvervsflytning over hele landet.

Vi ved, at det er vigtigt for jer som virksomhed, at I kan stole trygt på jeres flyttefirma. Holstebro Flytte & Budcentral sætter en ære i at flytte alle virksomheder så professionelt som muligt og altid til den aftalte tid.

Alle erhvervsflytninger

Vi kan både flytte hele virksomheden eller blot enkelte ting – eller måske skal I have byttet om på indholdet i nogle af jeres lokaler? Holstebro Flytte & Budcentral hjælper gerne med erhvervsflytninger af enhver art – både interne flytninger, omplaceringer af inventar, maskiner eller varer og store flytninger af hele virksomheden. Ingen flytning er for stor eller for lille. Ring endelig til Holstebro Flytte & Budcentral og få et godt tilbud på jeres næste erhvervsflytning.

Erhvervsflytning – sådan gør vi

Inden vi kommer og flytter for jeres virksomhed, mødes vi til et opstartsmøde. Her beskriver I for os – og viser os også gerne – hvad I skal have flyttet. Vi gennemgår erhvervsflytningen med jer og aftaler tidspunkt for flytningen.

Herefter sender Holstebro Flytte & Budcentral ApS en beskrivelse af opgaven for din erhvervsflytning med de aftalte tider, ligesom I også får et tilbud.

Erhvervsflytning – når I kan

Mange virksomheder ønsker at flytte uden for medarbejdernes normale arbejdstid, så I ikke spilder tid på flytningen. Det kan både være, hvis I skal have flyttet hele virksomheden, hvis I skal have omplaceret enkelte ting, eller hvis I for eksempel skal have byttet kontorer rundt. Derfor tilbyder Holstebro Flytte & Budcentral naturligvis at komme og flytte for jeres virksomhed lige præcis, når det passer jer. Som flyttefirma for erhverv kan vi komme inden jeres medarbejdere møder, eller vi kan komme efter, de er gået hjem – eller i weekenden. Det er helt op til jer, hvad der passer bedst til jeres erhvervsflytning.

Pris på erhvervsflytning

Som virksomhed tænker I naturligvis på, hvad det mon koster at hyre et flyttefirma til at stå for jeres erhvervsflytning. I overvejer måske endda selv at stå for flytningen, fordi I tænker, det er det billigste for jer. Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder flytning til erhverv til yderst rimelige priser – og ofte er det faktisk ikke så dyrt at få hjælp af et flyttefirma til erhverv. I skal samtidig huske på, at jeres medarbejdere ikke skal bruge tid på flytningen, men kan koncentrere sig om jeres virksomheds kerneopgaver i stedet for. Så kontakt os endelig, hvis I ønsker billig erhvervsflytning.

 • Som flyttefirma til erhverv tilbyder vi en fast pris, hvis opgaven er til det. Det kan både være, hvis det er enkelte ting, der skal flyttes, eller hvis vi skal flytte hele virksomheden.
 • Vi kan også tilbyde en fast timepris pr. mandetime, hvor vi samtidig giver et skønsmæssigt tidsforbrug på erhvervsflytningen.

Nedpakning til erhvervsflytning

Det kan være noget af en opgave at flytte en virksomhed. Hvis I hellere bruge jeres tid på det, som driver jeres virksomhed, så kommer vi gerne og pakker alt ned, flytter og pakker ud igen. Det er en stor lettelse for jer som virksomhed at vide, at alt vedrørende jeres erhvervsflytning foregår professionelt – så intet går i stykker undervejs. Og det er netop det, vi hos Holstebro Flytte & Budcentral kan tilbyde jer. Vi kan pakke alt fra kontorer med IT-udstyr til værksteder ned – og vi sørger for at slutte alt til igen, medmindre det kræver specialviden at installere jeres udstyr eller maskiner igen.

Hvis I selv ønsker at pakke ned, leverer Holstebro Flytte & Budcentral ApS flyttekasser til jer inden erhvervsflytningens start.

Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder:

 • Materialer til nedpakning
 • Paller til flyttekasser
 • Mærkater til opmærkning af diverse møbler og flyttekasser

Erhvervsflytning i hele landet

Som navnet antyder holder Holstebro Flytte & Budcentral til i Holstebro i Vestjylland. Men du kommer til at nyde godt af vores jyske punktlighed og ordentlighed, hvis du hyrer os til at stå for din flytning for erhverv, selv om du ikke bor i nærheden. Vi flytter for virksomheder over hele landet – så hvis du har opgaven, så rykker vi ud med vores velkendte blå flyttebiler.

Vi glæder os til at høre, hvordan vi som flyttefirma kan hjælpe dig med din næste erhvervsflytning.

Hvem er Holstebro Flytte & Budcentral?

Holstebro Flytte & Budcentral er et familiedrevet flyttefirma startet i 1986. Virksomheden er i dag ejet af Thomas, Peter og Claus Jensen.

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde i flyttefirmaet til punkt og prikke – tillid, troværdighed og tingene leveret til tiden er vores nøgleord for flyttefirmaet Holstebro Flytte & Budcentral.

 

Tryg flytning over hele landet

Vi har altid haft adresse i Holstebro, men vores flyttefirma udfører billig flytning over hele landet, og især i det Midt- og Vestjyske kan du se vores blå lastbiler udføre mange opgaver hver dag. Så hvis du mangler en dygtig og pålidelig flyttemand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos vores flyttefirma tilbyder vi flytning til fornuftige priser - så hvis du leder efter billig flytning af dine ejendele, glæder vi os til at høre fra dig.

Kontakt os – du bliver ikke skuffet!

KONTAKT OS