Tryg flytning

Om det er prisen, at vi passer på dine møbler eller sikkerheden, så kan du med Holstebro Flytte & Budcentral føle dig helt tryg. Fra vores første besøg til selve flytningen bliver du trygt taget i hånden.

Dit flyttefirma

Det er vigtigt at vælge helt rigtigt, når du skal finde den flyttemand, der skal stå for din flytning. For det første er det vigtigt i forhold til den kvalitet i opgaveløsninger, flyttemanden kan levere. Møblerne skal håndteres med sikker hånd, når de bliver manøvreret ud af døråbningen, det er vigtigt, at tallerkener, glas, vaser og nips bliver pakket forsvarligt ned, og tøjet skal helst pakkes, så det ikke krøller. Derefter skal flyttebilen læsses forsvarligt med dit indbo, så turen på landevejene ikke gør skade på dine ejendele.

For det andet handler det om den service, flyttemanden kan levere – og selvfølgelig hvilken pris, det hele ender med at koste.

Ofte kan prisen være uigennemskuelig. For hvad er med i totalprisen? Er det inklusive flyttekasser? Og kan der kommer ekstra regninger på antallet af kasser, vægten, og hvis det viser sig at være en udfordring at få sofaen ud af døren?

Holstebro Flytte & Budcentral er et flyttefirma, som aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller løsning.

Vi er med dig hele vejen

Inden vi giver et tilbud med en skarp pris på din flytning, besøger vi dig i dit hjem. Her kigger vi sammen på det, der skal flyttes, og om der er nogle særlige forhold, vi skal være opmærksomme på, som måske kræver lidt ekstra. Det kan fx være, hvis et flygel skal manøvreres ud af en etageejendom, eller hvis sofaen er for bred til døren. Løsninger finder vi altid, men det er vigtigt at vide, inden flytningen går i gang. Vi taler også med dig om, hvilken type flytning du ønsker.

Vi tilbyder en lang række forskellige services, hvor vi enten flytter enkelte møbler, hele flyttelæsset eller luksusmodellen, hvor vi står for det hele; pakker dit indbo ned, flytter og pakker det ud igen i dit nye hjem.

Med Holstebro Flytte & Budcentral får du et billigt flyttefirma, der altid klarer din flytning, som du ønsker det. Tøv ikke med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe dig med din flytning!

Forsikringsforhold

Når du skal flytte, tænker du måske på, hvad der sker, hvis noget går galt undervejs – om der er en forsikring, der dækker ved flytning. Det er helt naturligt at tænke på det – for du er naturligvis glad for dine ejendele. Her kan du læse om vilkårene for flytteforsikring hos Holstebro Flytte & Budcentral.

Fælles betingelser for møbeltransport og opbevaring

Særlige betingelser vedrørende møbeltransport

Særlige betingelser for udenlandsflytninger

Særlige betingelser vedrørende opbevaring