Om os

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde i flyttefirmaet til punkt og prikke – tillid, troværdighed og tingene leveret til tiden er vores nøgleord for flyttefirmaet Holstebro Flytte & Budcentral.

Hvem er vi?

Holstebro Flytte & Budcentral er et familiedrevet flyttefirma startet i 1986. Virksomheden er i dag ejet af Thomas, Peter og Claus Jensen.

Vi har altid haft adresse i Holstebro, men vores flyttefirma udfører billig flytning over hele landet, og især i det midt- og vestjyske kan du se vores blå lastbiler udføre mange opgaver hver dag. Så hvis du mangler en dygtig og pålidelig flyttemand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos vores flyttefirma tilbyder vi flytning til fornuftige priser – så hvis du leder efter billig flytning af dine ejendele, glæder vi os til at høre fra dig.

Se vores medvirken i TV Midtvest herunder.

En nem flytning

Inden vi giver et tilbud med en skarp pris på din flytning, besøger vi dig i dit hjem. Her kigger vi sammen på det, der skal flyttes, og om der er nogle særlige forhold, vi skal være opmærksomme på, som måske kræver lidt ekstra. Det kan fx være, hvis et flygel skal manøvreres ud af en etageejendom, eller hvis sofaen er for bred til døren. Løsninger finder vi altid, men det er vigtigt at vide, inden flytningen går i gang. Vi taler også med dig om, hvilken type flytning du ønsker.

Vi tilbyder en lang række forskellige services, hvor vi enten flytter enkelte møbler, hele flyttelæsset, eller luksusmodellen hvor vi står for det hele; pakker dit indbo ned, flytter og pakker det ud igen i dit nye hjem.

Med Holstebro Flytte & Budcentral får du et billigt flyttefirma, der altid klarer din flytning, som du ønsker det.

Vi hjælper dig hele vejen

Billige flyttefirmaer behøver ikke betyde hverken dårlige service eller dårligt håndværk. Holstebro Flytte & Budcentral er et billigt flyttefirma, som aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller løsning.

Vores services

Vi støtter lokalt

Skal vi stå for din flytning?

Kontakt os