Privatflytning

Flytning til private

Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder alle former for flytning og services i forbindelse med din private flytning.

En privatflytning tager som regel udgangspunkt i et besøg i dit hjem. Formålet med besøget er først og fremmest, at vi skal danne os et overblik over dit indbo, tilkørsels- og adgangsforhold, men også at svare på dine uafklarede spørgsmål i forbindelse med din privatflytning.

 

Priser for privatflytning

Du vil med det samme eller kort efter modtage et uforpligtende tilbud med en pris for din privatflytning. Hos Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder vi privatflytning til favorable priser – så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et godt tilbud fra os.

 

Lån flyttekasser

Når vi har indgået endelig aftale om din privatflytning, udlåner vi – uden beregning – flyttekasser samt “Flyttemandens Flyttekasse”, som blandt andet består af garderobekasser, indpakningspapir samt indsatser for glas og tallerkner, som du kan bruge til nedpakningen. Flyttekasser kan afhentes/afleveres på vores adresse, men vi kan naturligvis også sørge for transporten.

Husk, at Holstebro Flytte & Budcentral også kan stå for både ned- og udpakning af dit indbo i forbindelse med privatflytning, hvis du ønsker det. Så bliver det næsten ikke nemmere at flytte.

Ring til os og lad os løse jeres næste flytning!

Hvem er Holstebro Flytte & Budcentral

Holstebro Flytte & Budcentral er et familiedrevet flyttefirma startet i 1986. Virksomheden er i dag ejet af Thomas, Peter og Claus Jensen.

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde i flyttefirmaet til punkt og prikke – tillid, troværdighed og tingene leveret til tiden er vores nøgleord for flyttefirmaet Holstebro Flytte & Budcentral.

 

Tryg flytning over hele landet

Vi har altid haft adresse i Holstebro, men vores flyttefirma udfører billig flytning over hele landet, og især i det Midt- og Vestjyske kan du se vores blå lastbiler udføre mange opgaver hver dag. Så hvis du mangler en dygtig og pålidelig flyttemand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos vores flyttefirma tilbyder vi flytning til fornuftige priser - så hvis du leder efter billig flytning af dine ejendele, glæder vi os til at høre fra dig.

Kontakt os – du bliver ikke skuffet!

KONTAKT OS