Privatflytning

Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder alle former for flytning og services i forbindelse med din private flytning.

Vi sikrer en tryg privatflytning

En privatflytning tager som regel udgangspunkt i et besøg i dit hjem. Formålet med besøget er først og fremmest, at vi skal danne os et overblik over dit indbo, tilkørsels- og adgangsforhold, men også at svare på dine uafklarede spørgsmål i forbindelse med din privatflytning.

Priser for privatflytning

Du vil med det samme eller kort efter modtage et uforpligtende tilbud med en pris for din privatflytning. Hos Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder vi privatflytning til favorable priser – så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et godt tilbud fra os.

Tjek din pris i vores beregner herunder.

Vælg en pakke og se din pris
Så stor er den bolig, du flytter fra
Så langt skal du flytte

Flytning i hele landet

Vi har altid haft adresse i Holstebro, men vores flyttefirma udfører billig flytning over hele landet, og især i det midt- og vestjyske kan du se vores blå lastbiler udføre mange opgaver hver dag. Så hvis du mangler en dygtig og pålidelig flyttemand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos vores flyttefirma tilbyder vi flytning til fornuftige priser – så hvis du leder efter billig flytning af dine ejendele, glæder vi os til at høre fra dig.

Lån alt det, du har brug for til din flytning

Vi udlejer flyttekasser samt flyttemandens flyttekasse, der består af garderobekasser, indpakningspapir og indsatser for glas og tallerkner til brug ved nedpakningen.

Holstebro Flytte & Budcentral er et yderst fleksibelt flyttefirma, og derfor har du mulighed for at få tilpasset flytningen til dine ønsker og behov.

Fokus på dine ønsker og behov ved flytning

Vi er et flyttefirma med fokus på din ønsker og behov for din flytning, og derfor har vi mulighed for at hjælpe dig igennem hele flytteprocessen. Vi flytter dine ejendele, som sikkert betyder meget for dig – derfor sætter vi også en ære i, at det skal være en god oplevelse at få besøg af en flyttemand fra Holstebro Flytte & Budcentral.

Du tænker sikkert, at det er dejligt at slippe for at bære tunge kasser og store møbler – og heldigvis tager vi os gerne af din flytning. Vi lever af at flytte – og vi gør det med et smil. Uanset om du skal have flyttet et enkelt bord eller en ny seng – eller hele virksomheden eller alle dine ejendele skal over i din nyindkøbte lejlighed eller hus – så er vi klar til at tage fat med godt humør. Vi går til alle opgaver med gejst og professionalisme.

Vi kan stå for hele flytningen fra start til slut, hvor vi også foretager ned- og udpakning af indbo, så du har mindst muligt at tænke på.

Derudover har du mulighed for at få opbevaret eller opmagasineret dine møbler i opvarmede lokaler. Du har adgang døgnets 24 timer, hvis du ønsker det.

Flyttekasser kan afhentes/afleveres på vores adresse, men vi kan naturligvis også sørge for transporten.

Se vores video om privatflytning med Holstebro Flytte og Budcentral herunder.

Skal vi hjælpe dig med flytningen?

Få et godt tilbud