Leje af depotrum og lager

Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder opbevaring i videoovervågede og opvarmede lokaler, hvor du kan have adgang til dit opbevaringsrum på alle tider af døgnet. Derudover har vi adgang til 7000 kvm. opvarmet lager i nærheden af Holstebro med meget gode aflæsningsforhold, læsseramper mm.

Lagerudlejning i sikre hænder

Hos Holstebro Flytte & Budcentral er du sikker på, at vi opbevarer dine møbler og andre effekter trygt, sikkert og med stor fleksibilitet.

Vi tilbyder både gode opbevaringsrum og 7.000 kvm. opvarmet lager, og vi tilbyder naturligvis gerne kørsel til og fra lageret til fordelagtige priser.

Som lejer får du udleveret en nøgle og kodebrik, så du selv kan indsætte dine møbler og andre ting i dit opbevaringsrum.

Opbevaring i Holstebro og Herning

Vi kan hjælpe dig med opbevaring i Holstebro og Herning. Vi råder over masser af muligheder for opbevaring – uanset om du har mange eller få ting, små eller store ting.

 

Vi finder helt sikkert plads til opbevaring af dine ting i Holstebro. Vi har tre forskellige størrelser rum til opbevaring i Holstebro og Herning.

 

Vi råder over 2 størrelser af boksrum til opbevaring:

  • 13 m3 – Pris kr. 595/mdr. inkl. moms
  • 26 m3 – Pris kr. 995/mdr. inkl. moms

Tryg opbevaring

Holstebro Flytte & Budcentral tilbyder tryg opbevaring af dine ejendele. Så hvis du er på jagt efter et lager til opbevaring, så skal du endelig kontakte os. Vi har også plads til dig i vores lageropbevaring.

Alle rum er tørre, så det er sikkert for dig at opbevare dine ting hos os – uanset om det er møbler, dokumenter, køkkenting eller andre effekter, du skal have opbevaret. Alle rum har desuden lys, så du kan se dine ting.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at opbevare brandfarlige væsker eller trykflasker (gas mm.).

Du kan med ro i sindet vælge opbevaring hos Holstebro Flytte & Budcentral, for vi har naturligvis sørget for, at sikkerheden er i top i vores opbevaringslokaler. Når du vælger opbevaring hos os, bliver din opbevaring naturligvis låst forsvarligt inde. Du får udleveret en nøgle og en kodebrik, så du kan låse dit rum, og du har adgang til din opbevaring 24/7 – så du kan komme, præcist når det passer dig.

Forsikring

Det er din egen indboforsikring, som dækker bohave, som du har til opbevaring hos os. Husk derfor at give dit forsikringsselskab besked om, at du har noget til opbevaring på adressen, hvor dit indbo står.
Ved indgåelse aftale omkring leje af boksrum udfyldes en kontrakt mellem parterne, jævnfør Dansk Møbeltransport Forening DMF, som er vores brancheforening www.flytning-dmf.dk.

Skal vi opbevare dine møbler?

Kontakt os